NavigationRegistrujte se sada

CFD trgovanje podrazumijeva visok stepen rizika, uključujući investirani kapital


Pretplata na bilten

Prednost izvršenja

Templer putem elektronskog trgovanja nudi klijentima mogućnost trgovine na tržištu CFD-ova na valute bez ljudske intervencije dilera.

Automatski sistem upravljanja rizicima Templera (SUR) objedinjuje mjesto izvršenja i bazu likvidnosti kako bi trgovicima CFD-ova na valute pružio ponude u realnom vremenu i mogućnost izvršenja putem platforme za trgovanje. Naš sistem za upravljanje rizicima, jedinstvene vještačke inteligencije omogućava obradu po brzinama većim nego što bilo koji šalter za ljudsko poslovanje može da pruži svojim klijentima. Na našu Templer demo platformu za trgovanje, prijavite se klikom ovde.

Provajder likvidnosti

Provajder likvidnosti Templera je društvo Templer Holdings Management Limited. Templer Holdings Management Limited i Templer (Investiciono društvo TEMPLER SECURITIES AD Podgorica) imaju istog Akcionara.

Templer Holdings je specijalizovan za trgovanje CFD-ovima (valute, dragocjeni metali, proizvodi energije, novčani indeksi i akcije).

Templer Holdings nudi širok spektar proizvoda. Sa moćnom i svjetski priznatom MetaTrader platformom, imate pristup trgovanju za preko trideset valutnih parova na tržištu CFD-ova na valute, plus zlato, srebro, nafta, indeksi i druge robe.

Trgovanje na tržištu CFD-ova je konkurentno i precizno sa cijenama od 5 cifara, rasponima od 0,1 pip-a u EURUSD-u i maksimalnim leveridžom od 1:100. Upravljanje novcem može se pažljivo definisati trgovanjem Mini i Mikro lotovima, tako da je rizik uvijek pod vašom kontrolom. Sistemi izvršenja naloga potpuno su automatizovani, ne postoji sto za trgovinu i stoga nema ljudske intervencije na vaše trgovanje i bolje izvršenje vaših trgovina.

Bez sumnje, prava snaga Templera je njegova usredsređenost na klijente i uslugu koja im je potrebna za uspijeh. Naš visokostručni tim za podršku radi 24 sata dnevno, 5 dana u nedjelji i pruža pravovremene odgovore na upite klijenata. Drago nam je da vam tokom dana možemo pomoći na engleskom, kineskom, španskom ili ruskom jeziku. Naš profesionalizam čini Templer idealnim partnerom za vaše uspešno trgovanje na tržištu CFD-ova.

bank-of-americabank-of-americabank-of-americabank-of-americabank-of-americabank-of-america
bank-of-americabank-of-americabank-of-americabank-of-americabank-of-americabank-of-america
bank-of-americabank-of-americabank-of-america